úterý 24. června 2014

Život na zahradě aneb jak se připravit na přicházející léto

Léto se kvapem blíží a Vaše zahrada se tak na několik měsíců stane Vaším druhým domovem, a proto je na čase začít s přípravami aby se Vaše zahrada stala místem relaxu, grilování, party či posezení s přáteli. Zahrada je pro nás něco jako sen. Sen o dechberoucím místě plném klidu a relaxu. Sen o spokojeném a ničím nerušeném životě bez ruchu velkoměsta. Každý z nás má jasnou představu jak by právě ta jeho zahrada měla vypadat, a proto Vám přinášíme pár malých rad jak na to aby se Vám ve Vaší zahradě lépe "dýchalo".

Jako první by jsme neměli zapomenou na příjemné a pohodlné posezení.



Posezení je velice důležité. Je to místo kde se budete scházet s přáteli, grilovat atd.

Venkovní posezení by mělo být na klidném místě kde nebudete ničím a nikým rušeni a kde ani vy nebudete rušit sousedy :)







Venkovní posezení se vyrábí většinou ze dřeva, které dokonale zapadne do Vaší zahrady. Nesmíme také zapomenout na nějaké přístřeší před slunce nebo deštěm. Před tím nás dokonale ochrání pergola, terasa nebo třeba i sluneční deštník.
Prostě a jednoduše není nad posezení venku na čerstvém vzduchu kde nejste rušeni a oddáváte se klidu a relaxu a k takovému posezení nesmí chybět gril, krb nebo venkovní ohniště.




Jak už jsem psala další nedílnou součástí k vytvoření dokonalé zahrady je venkovní ohniště.
Venkovní ohniště dovede Vaší zahradu k dokonalosti a všichni Vám budou závidět, protože skloubíte elegantnost s praktičností.
Venkovní ohniště neboli firepit je velice praktická věc. Ne všechny letní večery jsou teplé a jakmile se ochladí firepit budete milovat :)

Z našeho sortimentu Vám můžeme nabídnout například Venkovní ohniště s mozaikovým zdobením, Oakland, ohniště s grilovacím roštem, Miami a nebo venkovní ohniště, fire pit se 4 židličkami a mozaikovým zdobením, Aurora

Můžete si pořídit buď samotné ohniště a nebo ohniště s grilem ve kterém můžete připravovat různé dobroty. Pokud máte zájem můžeme Vám zaslat různé recepty na grilování. Neváhejte a napište na e-mail: obchod@probau.cz



 Vaší zahradě také samozřejmě nesmí chybět bazén.
V letních dnech ho uvítáte s velkým nadšením. Není to jenom zdroj osvěžení, ale také napomáhá Vašemu zdraví. Rozproudí Vám krev a navíc při dovádění v bazénu spalujete spoustu kalorií.
Aby Vašim vodním radovánkám nestálo nic v cestě můžete si nechat bazén zastřešit proti nepříznivému počasí. Při pořizování bazénu musíme dobře zvážit jak velký bazén si můžeme pořídit, kam ho umístíme a hlavně jestli máme dost velkou zahradu na námi požadovaný bazén. Pokud si z nějakých důvodů bazén nemůžete pořídit jsou na trhu různé jiné varianty osvěžení například zahradní sprcha, která Vás ochladí stejně jako bazén.


A poslední věc, která by Vám určitě neměla scházet ve Vaší pohádkové zahradě je dobré a kvalitní osvětlení.
Na dobrém výběru zahradního osvětlení velice záleží. Zahradní osvětlení je velice důležitá věc, protože díky němu se lépe orientujeme v prostorách zahrady, ale také díky zahradnímu osvětlení více vynikne krása a kouzlo naši zahrady. Osvětlení Vám prodlouží pobyt na terase a zpříjemní posezení s přáteli. Můžeme ho zakoupit buď ve formách lamp, bodovek, nebo si ho necháme umístit přímo do terasy.
My prodáváme například čepičku na sloupek to doplňuje dálkové ovládání k osvětlení díky kterému si můžeme nastavit jak ostré a jasné světlo chceme.

Video, které Vám ukáže jak správně instalovat čepičku na sloupek TREX:  https://www.youtube.com/watch?v=rFnbbtMGUqQ


 
Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky pište na náš e-mail: obchod@probau.cz
 
Neváhejte a navštivte náš web http://www.probau.cz/
 







Žádné komentáře:

Okomentovat